LA MALEDICCIÓ D’ANDREÍTA

Som a les portes de l’infern i llegim: “Lasciate ogni speranza voi che avete votato il PP; è la vostra penitenza, si inizia a cadere qui” Dant deuria de ser d’esquerres?
Ni el senyor Alighieri ho hauria imaginat. L’extorsió d’Europa al senyor Rajoy, i el peu en el coll del senyor Rajoy als ciutadans i ciutadanes del país, i del senyor Fabra als valencians, i de la senyora Marqués a la gent de Benicàssim és una maledicció que ningú no mai s’hauria pogut imaginar. Paguem més imposts, cobrem molt menys –aquells que tenim la immensa sort de treballar—i l’ajuntament de la ciutat ens obsequia amb una nova pujada de la Contribució Urbana, coneguda també com a IBI. Ni morir-nos de ràbia podem, ens han pujat l’IVA dels taüts!
Si algú, amb més o menys raó, podia pensar que els governs socialistes anteriors s’havien equivocat, ¿què no pensarà del PP? En primer lloc pensarà que ha estat enganyat perquè no s’ha aplicat res de res de tot allò que s’havia promés durant la campanya electoral. Cabria pensar que els senyors i senyores que ens governen són uns mentiders? Amnesia?
En segon lloc, si algú pensava que amb l’elecció d’un autoproclamat tecnòcrata per portar les regnes de l’economia –altres pensem que era expert en empreses ruïnoses—podria solucionar la crisi financera internacional, també es va equivocar perquè s’ha demostrat, dia a dia i mes a mes, que la “prima” del deute ha anat creixent perquè els mercats exteriors no en volien saber res, de la incompetència manifesta del senyor De Guindos i del seu mentor, Rajoy. L’atur ha augmentat i l’economia s’ha descalabrat del tot.
Què ha fet la senyora alcaldessa per arreglar l’atur local? On són les crítiques que llançava contra l’equip de govern anterior perquè a Benicàssim hi havia prop de 1000 aturats? Té la culpa Francesc Colomer, ara, que haja pujat l’atur durant el darrer any? La resposta deixa ben a les clares que tant el govern local, com l’ autonòmic, com el central, no han fet res per treure’ns de l’embolic, més aviat el contrari: ens han enfonsat. Incompetència? No han posat solucions. Quan un no és competent per solucionar allò que ha dit que podia solucionar… Com li diríem?
Finalment, després de totes les salves i els crits de guerra que van llançar contra el PLan E, resulta que se n’aprofiten per fer-se fotos en la inauguració del Passeig Marítim en la zona de Torre de Sant Vicent. Ells, que ens havien promés la Ciudad de la Música, la solució de Villa Elisa, el CEAM (arruïnat i abandonat), que no han aconseguit ni un euro per finançar els deutes pendents de la Generalitat…que encara li pagaran el barranc de la Parreta. Per a plorar.
Fem balanç de les accions de govern efectives que s’han portat a terme a l’aixopluc del poder del PP: pujada d’un 10% en el rebut de l’IBI, pujada de la llum, pujada del preu  de l’aigua, pujada del rebut del gas, canvi de nom d’instal·lacions quan no els ha agradat, paralització del CEAM, pujada de preus i pagament dels llibres de text als alumnes de la ciutat, pujada dels aturats, baixada dels sous, retallades en ensenyament, retallades en sanitat, impagats dels hospitals que regenten la gent del PP local, …
Podríem continuar amb la galeria de despropòsits infernals, dantescos, que el PP ens ha portat. I ara, per acabar: “que se jodan”. Sí que estem ben fotuts, sí, senyora Fabra. Records a la família, i enhorabona per haver-la portat al món a divertir el parlament espanyol. De petit vaig veure actuar en Charlie Rivel i ara n’hi ha coses que no em poden fer gràcia.
Adolf Piquer.
Sec. Gral del PSPV-PSOE de Benicàssim.

1 Response to "LA MALEDICCIÓ D’ANDREÍTA"

  1. Anonymous

    La señora diputada ha conseguido lo que buscaba, provocar a la gente llana. Ahora su exhabrupto se ha oído como un clamor en todas las manifestaciones de ESpaña.
    Esta Andreíta se va a hacer más popular que la de la Esteban. Y esta no se come el pollo, no… caviar y Don Perignon, que paga papi. Bueno, quiero decir, con lo de alguna cuenta de esas que tiene la família por ahí… que ni se sabe